Erdélyi Koreográfus Találkozó

Első alkalommal 2012-ben Bikfalván szervezett az Egyesület egy rendhagyó képzést Koreográfus Alkotótábor néven.  Majd 2018. június 1-3. között, Balánbányán került sor az I. Erdélyi Koreográfusok Találkozójára.

A rendezvény azzal a céllal született, hogy segítséget nyújtson a jelen koreográfusainak továbbképzésében, valamint a jövő koreográfus generációjának kinevelésében. A program neves alkotókat, elismert koreográfusokat állított sikeresen maga mellé. A találkozó – tábor egyedi alkalmat biztosít a koreográfusokkal való találkozásra, a tőlük való tanulásra, a szakmai tapasztalatcserére, de ugyanakkor a kötetlen beszélgetésekre és a személyre, illetve együttesre szabott tanácsadásra is.   

Jövőbeni célja a rendezvénynek az is, hogy egy olyan találkozóvá nője ki magát, amely az elkövetkezendő Antológiákhoz és más szakmai megmérettetésekhez nyújtson egyenlő szakmai segítséget minden megjelenő szakembernek. Ugyanakkor egy szakmai érdekképviseleti fórum kialakulásának lehetősége is adott. Az Egyesület célja évente megszervezni és folyamatosan bővíteni a találkozót.

Megosztás:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne értesülni eseményeinkről és aktuális projektjeinkről, küldje el nevét és e-mail címét! Adatait kizárólag arra használjuk fel, hogy eseményeinkről és projektjeinkről tájékoztassuk Önt.