Întâlnirea Coreografilor din Transilvania

Prima dată în anul 2012 a fost organizată un curs de formare pentru coreografi, intitulat: Tabara creativa a coreografilor.

După mulți ani de pauză, pe 1-3 iunie, 2018 a avut loc la Bălan prma Întâlnire a Coreografilor din Transilvania.

Evenimentul s-a născut din dorința de a oferi o mână de ajutor coreografiilor contemporani, și de a ajuta generația tânără. Programul a reușit să-l câștige sprijinirea coreografilor renumiți. Întâlnirea – tabără oferă o oportunitate de întâlnire cu coreografi pentru a învăța, a schimba experiență, a avea discuții profesionale și de a primi consiliere personală sau consilieră pentru ansambluri.

 

Prin obiectivele viitoare a evenimentului se numără dorința de a crește și de a deveni o întâlnire profesională, de a spijini participarea ansamblurilor la diferite forumuri, ca Forumul Ansamblurilor Neprofesioniste din Transilvania, sau competiții.  Totodată nu e exclus nici formarea unei forum de reprezentare de interese. Scopul asociației este de a organiza acest eveniment în fiecare an și a dezvolta programele întâlnirii.

Share:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

Evenimente

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Abonați-vă la newsletter-ul nostru!

Dacă doriți să primiți mesaje legate de evenimentele și proiectele noastre, vă rugăm introduceți numele și adresa Dvs. de e-mail.  Datele Dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă informa despre evenimentele și proiectele noastre.