Tagok eseményei: III. Maros Kamara fesztivál

Erre a versenyre legfeljebb 10 fős csapatok (nemek aránya nincs szabályozva) nevezését várjuk egész Erdély területéről és megmérettethetnek két kategóriában: autentikus és néptánc alapokra épülő táncszínház. Ezt fontosnak tartjuk, hisz ez által úgy a koreográfusok, mint a táncegyüttesek egy egészséges szakaszban indulhatnak fejlődésnek.

Az autentikus kategóriában az előadás hossza nem haladhatja meg a 10 percet, Néptánc alapokra épülő táncszínház kategóriában pedig a 15 percet.

Díjat osztunk három kategóriában:

-Együttesi nívódíj

-Koreográfusi nívódíj

-Szólótáncos nívódíj

A zsűri szakmailag elismert koreográfusokból tevődik össze:

Fitos Dezső – Koreográfus

Sára Ferenc – Koreográfus

Ifj Csoóri Sándor (Sündi) zenész, zeneszerző 

Zenél : Bazseva zenekar

A verseny a Maros Művészegyüttes előadótermében kerül megrendezésre 2020. október 3-án, 10 órától.

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A nézők befogadásakor fontos számunkra a járványügyi protokoll betartása: -helyfoglalás az érkezés sorrendjében, -mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében a szájmaszk viselése kötelező érvénnyel bír, -37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre, – felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolságtartás miatt a helyek száma korlátozott. Előzetes helyfoglalás szükséges: 0751013707 -es telefonszámon.

 

Jelentkezésüket a [email protected] email címre várjuk szeptember 16-áig.

https://forms.gle/LEkYgX3smv2sfQTo7

 

A jelentkezési lapot a fenti linken lehet kitölteni.

Zenei és technikai igényeket legkésőbb szeptember 16-áig kérjük eljuttatni a [email protected] email címre.

 

Belépés ingyenes.

Ebéd és szállás, fizetség ellenében igényelhető.

 

FONTOS!

Amennyiben a járványhelyzet miatt a fenti időpontot nem lehet beltéri rendezvényként szervezni, a versenyt online tartjuk meg. 

Ez mit jelent?

Minden csoport vagy koreográfus videóanyagot küld be az általa előadott koreográfiával. Ezt feltöltjük a youtube csatornánkra és a TVM Facebook-oldalára. A zsűri miután végignézte a videókat megindokolja és kihirdeti a nyerteseket minden kategóriában.

Amennyiben csak online szervezhetjük a versenyt, közönségdíjat is fogunk adni. Ez esetben a videókra, a versenyzőkre érkező lájkok, szavazatok alapján fogjuk kihirdetni ennek a kategóriának a nyertesét.

Partner: Hagyományok Háza Erdélyi Hálózat

https://facebook.com/events/s/iii-maros-kamara-tancfesztival/600441460537846/?ti=cl

Megosztás:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne értesülni eseményeinkről és aktuális projektjeinkről, küldje el nevét és e-mail címét! Adatait kizárólag arra használjuk fel, hogy eseményeinkről és projektjeinkről tájékoztassuk Önt.