Tagok eseményei: III. Maros Kamara fesztivál

Erre a versenyre legfeljebb 10 fős csapatok (nemek aránya nincs szabályozva) nevezését várjuk egész Erdély területéről és megmérettethetnek két kategóriában: autentikus és néptánc alapokra épülő táncszínház. Ezt fontosnak tartjuk, hisz ez által úgy a koreográfusok, mint a táncegyüttesek egy egészséges szakaszban indulhatnak fejlődésnek.

Az autentikus kategóriában az előadás hossza nem haladhatja meg a 10 percet, Néptánc alapokra épülő táncszínház kategóriában pedig a 15 percet.

Díjat osztunk három kategóriában:

-Együttesi nívódíj

-Koreográfusi nívódíj

-Szólótáncos nívódíj

A zsűri szakmailag elismert koreográfusokból tevődik össze:

Fitos Dezső – Koreográfus

Sára Ferenc – Koreográfus

Ifj Csoóri Sándor (Sündi) zenész, zeneszerző 

Zenél : Bazseva zenekar

A verseny a Maros Művészegyüttes előadótermében kerül megrendezésre 2020. október 3-án, 10 órától.

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A nézők befogadásakor fontos számunkra a járványügyi protokoll betartása: -helyfoglalás az érkezés sorrendjében, -mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében a szájmaszk viselése kötelező érvénnyel bír, -37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre, – felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolságtartás miatt a helyek száma korlátozott. Előzetes helyfoglalás szükséges: 0751013707 -es telefonszámon.

 

Jelentkezésüket a [email protected] email címre várjuk szeptember 16-áig.

https://forms.gle/LEkYgX3smv2sfQTo7

 

A jelentkezési lapot a fenti linken lehet kitölteni.

Zenei és technikai igényeket legkésőbb szeptember 16-áig kérjük eljuttatni a [email protected] email címre.

 

Belépés ingyenes.

Ebéd és szállás, fizetség ellenében igényelhető.

 

FONTOS!

Amennyiben a járványhelyzet miatt a fenti időpontot nem lehet beltéri rendezvényként szervezni, a versenyt online tartjuk meg. 

Ez mit jelent?

Minden csoport vagy koreográfus videóanyagot küld be az általa előadott koreográfiával. Ezt feltöltjük a youtube csatornánkra és a TVM Facebook-oldalára. A zsűri miután végignézte a videókat megindokolja és kihirdeti a nyerteseket minden kategóriában.

Amennyiben csak online szervezhetjük a versenyt, közönségdíjat is fogunk adni. Ez esetben a videókra, a versenyzőkre érkező lájkok, szavazatok alapján fogjuk kihirdetni ennek a kategóriának a nyertesét.

Partner: Hagyományok Háza Erdélyi Hálózat

https://facebook.com/events/s/iii-maros-kamara-tancfesztival/600441460537846/?ti=cl

Megosztás:
Facebook
Twitter
Email
Print

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha szeretne értesülni eseményeinkről és aktuális projektjeinkről, küldje el nevét és e-mail címét! Adatait kizárólag arra használjuk fel, hogy eseményeinkről és projektjeinkről tájékoztassuk Önt.