Curs pentru pedagogi: “Ekete-pekete” îndeletniciri tradiționale

Cursul „Ekete-pekete” îndeletniciri tradiționale a fost lansat în anul 2008, ca o inițiativă a Asociației de Dans Popular al Maghiarilor din România. Scopul cursului era extinderea și aprofundarea cunoștințelor tradițiilor ardelene, a jocurilor populare, metoda predării cântecelor populare, caracteristicile vârstelor, dezvoltarea competențelor.

 Între 2008 și 2018 au avut loc mai multe cursuri, acestea fiind organizate o dată sau două ori pe an, în locații diferite, precum: Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Zalău, Sovata, Valea Boroș, la Răscruci.

Datorită muncii de calitate și eficiența programului profesional, cursul era frecventat și căutat de profesori și dascăli.Prin urmare cursul a fost acreditat în 2017 de către Ministerul Educației.

Share:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

Evenimente

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Abonați-vă la newsletter-ul nostru!

Dacă doriți să primiți mesaje legate de evenimentele și proiectele noastre, vă rugăm introduceți numele și adresa Dvs. de e-mail.  Datele Dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă informa despre evenimentele și proiectele noastre.