Sprijin financiar pentru membrii Asociației, pentru realizarea coreografiilor noi

Asociația de Dans Popular al Maghiarilor din România ți-a lansat în 2018 o oportunitate de sprijinire unică pentru membrii săi. Prin aceasta a oferit fonduri pentru a realiza coreografii.

19 de membri au profitat de oportunitate și sprijinul financiar acordat în total ajungea aproximativ la 5 milioane de forinți.

Lista membriilor care au beneficiat de sprijin financiar în anul 2018:Ansamblul Popular Bíborka , Ansamblul Szarkaláb, Ansamblul Zurboló, Asociația Ördögtérgye, Ansamblul Ördögborda, Ansamblul Boróka, Ansamblul Bogáncs, Ansamblul Kaláka, Ansamblul Urusos,  Ansamblul Százlábú, Ansamblul Berekenye, Ansamblul Bekecs, Ansamblul Kékiringó, Ansamblul Csillagocska, Ansamblul Borsika, Ansamblul Mureșul, Ansamblul de dans Popular Udvarhely (s-a renunțat după), Ansamblul Național Secuiesc Harghita, Ansamblul Trei Scaune.

La Adunarea Anuală din 2019 a fost votată continuarea proiectului și sprijinirea a fost extins cu sprijinirea parțială a călătoriei- pentru a participa la spectacole din străinătate.

Share:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

Evenimente

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Abonați-vă la newsletter-ul nostru!

Dacă doriți să primiți mesaje legate de evenimentele și proiectele noastre, vă rugăm introduceți numele și adresa Dvs. de e-mail.  Datele Dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă informa despre evenimentele și proiectele noastre.