XVI. Forumul Ansamblurilor Neprofesioniste

Forumul Ansamblurilor Neprofesioniste selectează, de șaisprezece ani, cele mai de seamă ansambluri de dansuri populare amatoare din Transilvania cu scopul de a măsura, sprijini și nu în utlimul rând de a coordona evoluția profesională a acestor ansambluri. În acleași timp forumul oferă ansamblurilor prilejul de a se întâlni și de a-și compara performanțele. În urma selecției atent coordonate de un juriu profesionist, cele mai bune 10 coreografii se vor întâlni  la Timișoara, în orașul ansablului gazdă de anul acesta, Ansamblul Bokréta.

Evenimentul, în cadrul căruia vor urca pe scenă cele zece ansanlbluri amatoare din România se va desfășura în 16 septembrie în Sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților din Timișoara.

EN:
The Forum of Nonprofesional Ensembles has been selecting, for sixteen years, the most important amateur folk dance ensembles from Transylvania with the aim of measuring, supporting and last but not least coordinating the professional evolution of these ensembles. At the same time, the forum gives ensembles the opportunity to meet and compare their performances. Following the carefully coordinated selection by a professional jury, the 10 best choreographies will meet in Timișoara, in the city of this year’s host ensemble, the Bokréta Ensemble, at 16 september 2023.

Share:
Facebook
Twitter
Email
Print

Evenimente

Abonați-vă la newsletter-ul nostru!

Dacă doriți să primiți mesaje legate de evenimentele și proiectele noastre, vă rugăm introduceți numele și adresa Dvs. de e-mail.  Datele Dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă informa despre evenimentele și proiectele noastre.